×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) En la Festa de la Transfiguració del Senyor, dilluns 6 d’agost, els pares Jordi Molas, Carles Gri i Jordi Castanyer van celebrar 50 anys de professió monàstica. Durant la missa conventual, que va presidir el P. Abat Josep Maria Soler, van renovar els vots monàstics davant la comunitat benedictina.

Jordi Molas i Rifà va néixer a Barcelona el 27 de maig de 1948. Va entrar al noviciat el 29 de juliol de 1967 i va fer la professió simple el 6 d’agost de 1968. El 9 d’abril de 1972 va professar solemnement i el 13 de febrer de 1982 va ser ordenat sacerdot. És llicenciat en Teologia. Ha estat majordomadministrador del Monestir.

Carles M. Gri i Casas va néixer a Girona el 6 de novembre de 1940. Va entrar al noviciat i va fer la professió simple els mateixos dies que els dos germans de comunitat que també van celebrar el jubileu monàstic el 6 d’agost. La professió solemne la va fer l’1 de novembre de 1971 i va ser ordenat sacerdot l’1 d’octubre de 1972. El P. Carles s’ha dedicat a l’ensenyament i a la pastoral del Santuari.

Jordi Castanyer i Bachs va néixer a Girona el 15 de març de 1948. Les dates d’entrada al noviciat i de la professió simple són les mateixes que les de Jordi Molas i Carles M. Gri. La professió solemne la va fer el 9 d’abril de 1972 i va ser ordenat sacerdot el 21 de setembre de 1975. El P. Jordi resideix actualment al Monestir del Miracle (Solsonès) i és consiliari dels Oblats Benedictins de Montserrat. El mateix dia de la festa de la Transfiguració del Senyor, en un acte intern del monestir, la comunitat benedictina de Montserrat va rebre l’entrada al noviciat de Frederic Fosalba