Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Maristes) Més de 1.000 nens i joves de les escoles maristes han participat aquest diumenge, 2 d’abril, a la 35a edició Jocs Atlètics Maristes de Catalunya. Enguany s'ha tornat a escollir la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya a Sabadell per celebrar la competició.

Els Jocs Atlètics són una festa de la família marista de Catalunya, on alumnes de les nostres escoles comparteixen un matí de pràctica esportiva amb tots els valors que això comporta.

Els atletes, des de 3r de Primària fins a 2n de Batxillerat, han pogut prendre part en curses de 60, 400, 600, 800 i 1.000 metres, curses de relleus, llançament de pes o salt de llargada. I s'han assolit algunes fites en la història dels Jocs Atlètics Maristes. Tres rècords a la cursa de 60 metres a les categories Prebenjamí femení (Federica Millani, de Maristes Valldemia), Aleví masculí (Víctor Gil, de Maristes La Immaculada) i Aleví femení (Ainhoa Cordero, de Maristes Rubí). Així mateix, Marina Martínez, de Maristes Valldemia, ha aconseguit un rècord a la cursa de 1.000 metres en categoria Cadet femení.

Aquesta ha estat la primera edició dels Jocs Atlètics en què hi ha participat l'escola Anna Ravell, de Barcelona.