Vés al contingut
2 Catalunya Religió dt. 12/04/2022

Per saber-ne més

(CR) El tercer trimestre del club de lectura de Catalunya Religió, Amb fe de llibres, s’inicia el 17 de maig amb la lectura del llibre Deu raons per creure en Déu, i la participació del seu autor, Oriol Jara. Completen el llistat de llibres pels mesos de juny i juliol Christy Lefteri i Míriam Hatibi.

El club de lectura que Catalunya Religió va posar en marxar el curs passat és gratuït, online, se celebra un dimarts al mes, i requereix inscripció prèvia

El 17 de maig a les 18h es comentarà el llibre Deu raons per creure en Déu d’Oriol Jara, i editat per Albada Editorial. Jara narra al llarg del llibre la confessió, sorprenent i íntima de la seva recerca de la fe des de la raó. En aquesta sessió l'autor hi participarà.

El 7 de juny a les 18h serà el torn del llibre L’apicultor d’Alep, de Christy Lefteri, i editat per Columna Edicions. El llibre narra la difícil situació dels refugiats d’Alep (Síria) a Europa. Si bé es tracta d’una obra de ficció, es basa en l’experiència de l’autora durant els dos estius com a voluntària a Atenes en un centre de refugiats.

El 5 de juliol a les 18h es tancarà el tercer trimestre del curs del club de lectura amb la lectura del llibre Mira’m als ulls, de Míriam Hatibi, i editat per l’editorial Rosa dels Vents.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.