×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claret) Comença un nou curs i, com en anys anteriors, Enllaç Solidari –la ONG dels Claretians de Catalunya– ja disposa del calendari per a l’any vinent. Enllaç Solidari dóna suport a les activitats de les missions claretianes d’arreu del món. De manera especial a la de Guajará-Mirim (Brasil).

En la portada del calendari 2019 es llegeix: “Més de quinze anys d’Apadrinaments ajudant a fer realitat vides plenes d’il·lusió i d’esperança”. I és que, des del 2002, en aquesta missió funciona un Projecte d’Apadrinaments amb la finalitat de garantir una bona alimentació a infants menors de 14 anys amb risc de malnutrició. Fins ara se n’han beneficiat un miler d’infants i les seves famílies. Actualment hi ha uns 230 infants apadrinats als municipis de Seringueiras i São Miguel do Guaporé (Estat de Rondônia).

El calendari 2019 està totalment dedicat al Projecte d’Apadrinaments. Cada pàgina recull en una frase –i en la fotografia que l’acompanya– el sentit i el tarannà del projecte. Des de la motivació i l’aprenentatge dels infants, fins a l’esperit familiar dels beneficiaris. Els valors de la convivència, l’amistat, l’arrelament, la humilitat i l’alegria són presents en el dia a dia d’aquest projecte claretià.

Podeu trobar el calendari a la seu d’Enllaç Solidari i a tots els centres vinculats als Claretians de Catalunya.