Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(IQS) El grup de pastoral ignasiana per a joves de la Companyia de Jesús, MAG+S, ha visitat l'Institut Químic de Sarrià (IQS) per celebrar diferents sessions de treball potenciant, d'aquesta manera, el suport i el treball en xarxa. També ha tingut lloc una reunió conjunta entre els equips de Cultura Vocacional de l'IQS i el centre universitari Esade amb l'equip de MAG+S. Una reunió que ha servit per analitzar oportunitats, fortaleses i també les necessitats a atendre vinculades al projecte de Cultura Vocacional. 

En aquest sentit, els directors generals de totes dues institucions i els responsables d'Identitat i Missió han coincidit a subratllar el seu compromís amb el 'Projecte Apostòlic del Sector Universitari 2021-2025' (PASU) en el qual es destaca la Cultura Vocacional com a consubstancial a l'activitat universitària. En la trobada d'aquest 26 d'abril, s'han apuntat algunes claus per a continuar aprofundint des de la realitat de cada centre i també en col·laboració, per a enfortir així les sinergies existents.

Sortir al món, seguir a Jesús i servir els altres

Durant aquest curs, MAG+S ha visitat els centres i universitats dels jesuïtes (UNIJES) en el marc del projecte de Cultura Vocacional.

Les experiències MAG+s van dirigides a joves inspirats per l'espiritualitat ignasiana i disposats a créixer i a donar-se. Es desenvolupen al voltant de tres dinàmiques interrelacionades: 'Sortir al Món', una invitació a sortir de la "zona de confort" per a trobar-se amb una nova realitat i veure l'entorn d'una manera diferent; 'Seguir a Jesús', fer un pas més en la relació amb Déu i una possibilitat de compartir la fe en comunitat; i 'Servir els altres', entregar el temps i els talents al servei del proïsme, especialment dels més petits, a la manera de Jesús.

Totes les Experiències MAG+S comparteixen un mateix esperit i es coordinen entre si a través de l'Oficina de Pastoral MAG+S, estant obertes a participants de qualsevol lloc de l'Estat espanyol.