Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(IQS) IQS va celebrar l’acte de graduació de la promoció 2018-2019 a l’Auditori de Barcelona. Durant l’acte, els estudiants de grau, màster i doctorat d’IQS School of Engineering i d’IQS School of Management, van pujar a l’escenari i van saludar personalment a tots els membres de la taula presidencial. La cerimònia d’aquest any, celebrada el passat 5 de juliol, va destacar també per ser el primer acte de graduació dels alumnes que han cursat el Grau en Química, en Enginyeria Química o en Enginyeria en Tecnologies Industrials simultàniament amb el Grau d’Administració i Direcció d’Empreses.

Durant l'obertura de l'Acte acadèmic, el Rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell, va reconèixer la gran responsabilitat dels recent graduats, “Responsabilitat en la construcció del futur de la humanitat. És a dir, en la transformació de l’actual estat social a l’estat social que hagi de ser en el futur; en la transformació del món tal i com el coneixem a un món que volem millor”.

El President de la Fundació IQS, Enric Puig SJ, va posar en valor la vessant social i humanitària de la universitat destacant “les universitats són determinants en la formació d'una part important de la joventut que omple les classes i que incidiran en el diàleg social que aplega persones i institucions, i en la configuració d'una societat amb espai i possibilitats per a tots”.

Pel seu costat, Pere Regull, Director General d’IQS va fer un especial esment als alumnes de doble grau que es van graduar, “Em sento especialment orgullós que IQS comenci a generar aquest perfil d'estudiants formats en diferents àmbits, que tenen una gran demanda de diferents sectors empresarials i dotats d'un inqüestionable compromís pel treball”.

Així mateix, un dels moments més emotius i memorables de l'acte va ser el discurs del Padrí de la Promoció, Ramon Agenjo Bosch, Secretari i Conseller de S.A. DAMM i Patró-Director de la Fundació DAMM. En les seves paraules, va destacar “Avui sou l'admiració i l’orgull dels vostres pares, germans i amics. Avui podreu emmarcar en el vostre cor les imatges dels vostres professors. I a partir d'ara toca posar-vos les piles, trobar un bon treball, aplicar tot el que heu après i continuar aprenent i aprenent dia rere dia”.

Representants dels estudiants de Grau, Dobles Graus i Màsters tant d’IQS School of Engineeing com d’IQS School of Management van prendre també la paraula, compartint alguns missatges de coratge i recordant algunes de les seves millors experiències viscudes a IQS.

L'Acte de Graduació va servir també per a fer lliurament de les Beques Premi Màster de la mà de Biokit, Carinsa, Celsa Group, Covestro, Equatorial Coca-Cola Bottling Company, Eurofragance, Grifols, Multivac, Naturgy, Roca Sanitario i TechnipFMC que reconeixen l'esforç dels estudiants i els ajudaran a continuar avançant en els seus estudis amb els programes de màster d’IQS.

L'Acte de Graduació també va comptar amb la participació de la Rosa Nomen, Secretària General d’IQS, Jordi Teixidó, Degà d’IQS School of Engineering i Carlos Moslares, Degà d’IQS School of Management. Les interpretacions del cor Barcelona Gospel Messengers van reforçar l'ambient emotiu que va imperar durant tot l'acte.