Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sagrada Família) La Sagrada Família participa de nou en la Setmana de la Bíblia, que enguany arriba a la seva quarta edició. En aquesta ocasió, el temple acull una meditació biblicoteològica sobre l’interior de la nau, que estarà conduïda per Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, i que comptarà amb intervals d’orgue a càrrec de Juan de la Rubia. L’acte tindrà lloc el dimarts 28 de gener, a les 20 h. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament. Les portes de la Basílica s’obriran a les 19.30 h.

La meditació porta per nom "La Basílica de la Sagrada Família. La nova Jerusalem" i se suma a les que en anys anteriors s’han fet sobre la sagristia, la façana del Naixement i la façana de la Passió. L’acte estarà presidit per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona, i durant el seu transcurs s’alternaran els parlaments amb imatges de detalls de la nau.

Enguany, la Setmana de la Bíblia s’inicia el 26 de gener, Diumenge de la Paraula, i culmina l’1 de febrer, amb una visita guiada a la cripta de la Colònia Güell, també obra de Gaudí. Compta amb el patrocini de la Conferència Episcopal Tarraconense i està promoguda per l’Abadia de Montserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l’Editorial Claret i Ràdio Estel-Catalunya Cristiana. 

La meditació bíblica es podrà seguir en directe des d’aquí.