Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Inspiració 2022) El grup Inspiració 2022 organitza un cicle de trobades en línia anomenades "Mirades per Transformar". En aquestes trobades s'abordaran diverses temàtiques d'actualitat sota la mirada de l'espiritualitat i la transformació interior. La primera serà el dijous 21 de maig, a les 19 hores. En aquesta ocasió, hi participaran tres persones des de l'àmbit de la salut. Concretament, seran Josep Herms, metge internista i geriatre de la Clínica Sant Josep de Manresa, i membre d'Inspiració 2022; Olga Rubio, cap clínic de la UCI d'Althaia i Concepció Serra, psicòloga clínica i especialista en dol, pèrdues i trauma, i membre d'Inspiració 2022.

En aquesta primera trobada, es tractarà què hi havia més enllà del que se sap a nivell dels mitjans de comunicació sobre la Covid-19 i de la responsabilitat que se'n desprèn de comprendre la sanitat, la seva gestió, la nostra visió de la malaltia i tots aquells temes que semblin interessants per compartir. Malauradament, a hores d'ara, encara la mirada majoritària segueix sent la de concebre la sanitat com una qüestió material i corporal, i molt poc espiritual, que és en la que es centraran.

Per connectar-se a aquesta primera trobada online només cal clicar en aquest enllaç a l'hora fixada i s'entra directament a la trobada: https://meet.jit.si/inspiració2022. Els que es connecten per ordinador només necessiten tenir el navegador google Chrome actualitzat, i els que ho fan per mòbil o tauleta s'han de descarregar l'aplicació de Jitsi Meet allà on pertoqui, segons sigui Android o Iphone. És previst que es portin a terme aquestes trobades online cada quinze dies aproximadament.

Inspiració 2022 és un grup ampli i variat de persones que volen vetllar pel que pensen que és el nucli fonamental i essencial de Manresa 2022: “la commemoració d'una transformació espiritual” viscuda per Ignasi de Loiola fa cinc-cents anys a la ciutat. En aquest sentit, el grup pretén que la commemoració de Manresa 2022 possibiliti “l’aprofundiment del que suposa la transformació espiritual” en els diversos àmbits de la vida personal, ciutadana i social.