Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arquebisbat de Tarragona) Ara fa vint-i-cinc anys, el maig de 1996, es va erigir l’Institut Superior de Ciències Religioses ‘Sant Fructuós’ (INSAF), la institució acadèmica de la diòcesi de Tarragona que ofereix els estudis teològics superiors en Ciències Religioses.

Com a inici d’aquesta commemoració, l’INSAF ha organitzat diversos actes, un dels quals tindrà lloc el divendres 4 de juny, coincidint amb la celebració de final de curs. A les 18 h se celebrarà una eucaristia a la capella major del seminari i, seguidament, a les 19 h, s’inaugurarà l’exposició ‘25 anys de l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós’ al vestíbul del Centre Tarraconense el Seminari. L’acte, presidit per l’arquebisbe Joan Planellas, comptarà amb les intervencions de n’Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, d’en Joan Torra, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya i de n’Andreu Muñoz, director de l’INSAF. L’aforament serà limitat, per aquest motiu cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a insaf@arqtgn.cat

Paral·lelament, l’INSAF ha organitzat unes visites guiades gratuïtes als espais del Centre Tarraconense el Seminari, que inclouen el pas per la capella de sant Pau, la capella major, la biblioteca del Seminari, l’Espai Muralla i les aules, entre d’altres. Aquesta activitat té per objectiu donar a conèixer tant la institució acadèmica com la seva oferta d’estudis. Les visites, en grups reduïts i en diferents franges horàries, s’han programat per al 19 de juny, i els dies 2 i 3 de juliol. Per a participar-hi cal inscriure’s a través del correu electrònic.