Vés al contingut
Catalunya Religió ds. 8/12/2012

(Claret) Enguany el cicle de seminaris «Societat, creença i pensament»conjuntament organitzat per la Fundació Claret, l’escola de negocis La Salle, Justícia i Pau, la Facultat de Teologia, i l’Institut de Tecnoètica, reflexiona sobre les perspectives d’esperança en el context actual de crisi, entenent que les crisis també s’han de veure com a oportunitats. És des d’aquest punt de partida, que s’ha plantejat el cicle, que sempre s’ha caracteritzat per reflexionar sobre temes d’actualitat i interès social des de l’òptica cristiana.

Aquests seminaris recolliran durant 6 sessions, les reflexions, visions i formes d’entendre el moment social actual, des del punt de vista de diferents ponents destacats en els seus àmbits professionals, però sobretot amb l’objectiu de recollir al final propostes útils. Les propostes de convidats com el sociòleg Salvador Cardús, l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro, o el bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, entre d’altres, ens animaran a seguir esperançats tot i el crític context actual que ens toca viure.

La sessió inaugural va anar a càrrec de Màxim Muñoz, director de la Fundació Claret, Ramon Ollé, president de La Salle BES, Eduard Ibánez, director de Justícia i Pau, i va estar presidida per Joan Rigol, expresident del Parlament de Catalunya.

 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.