Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Coral Memorial) La Parròquia de Santa Tecla, ubicada en ple barri de Les Corts, a l’Av. de Madrid, 107 de Barcelona ja ha instal·lat, inaugurat i beneït el seu un nou columbari per recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat.

L’acte d’inauguració i benedicció ha estat a càrrec del Mn. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona. A més, també ha comptat amb l’assistència de tots els feligresos de la parròquia que no s’han volgut perdre aquest moment tan especial.

Aquest nou conjunt de columbaris de la parròquia ajuda a conservar el record i la pregària dels familiars i de la comunitat cristiana. Així, els seus familiars i feligresos poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un espai sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per a ells. Amb capacitat per a més de 300 urnes, el columbari està ubicat al costat de la nau central i ofereix tres modalitats: l’individual amb espai per a una única urna; el petit per a dues i el mitjà amb capacitat per a quatre urnes. La seva cèntrica situació facilita les visites dels familiars i dels feligresos que desitgin seguir vinculats a la seva fe cristiana.

La Parròquia de Santa Tecla

La Parròquia de Santa Tecla, de l’arquitecte Josep Soteras, va ser construïda entre 1961 i 1965. De nau única i diàfana, destaca per les seves grans vidrieres de línies abstractes que aporten llum i color a l’espai, dotant-lo de gran personalitat. A més, el seu campanari és un element molt singular, lleuger i innovador, format per sis campanes i un rellotge sonor, que s’oposa al caràcter de l’arquitectura brutalista de de formigó armat i obra vista de l’estructura del temple.

L’espai sagrat de columbaris de la Parròquia de Sant Pere ofereix la custòdia d’urnes de forma gratuïta per un període de 3 mesos. Una vegada transcorrin els 3 mesos gratuïts, l’usuari pot recuperar la seva urna sense cap cost o contractar qualsevol de les concessions de columbaris disponibles. En aquest sentit, poden escollir entre el lloguer mensual d’una urna per 19,30€ (IVA inclòs), subjecte a una permanència de tres mesos, el lloguer anual amb un cost total de 193€ (IVA inclòs) o la concessió per a 25 anys a partir de la introducció de les cendres amb el manteniment inclòs durant 5 anys per 2.420 € (IVA inclòs).

A més, des de Coral Memorial s’ocupen de tot el procés i faciliten tots els tràmits: assessorament i contacte directe amb les famílies, recollida de l’urna i servei presencial en el moment de la introducció de les cendres al columbari escollit.