Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Sagrada Família) El passat divendres va quedar inaugurada a l’Alma Mater Museum de Saragossa la mostra itinerant 'Gaudí i la Sagrada Família: Una experiència interior', el nou projecte expositiu de la Basílica, que podrà visitar-se a la capital aragonesa fins al 7 de gener. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de monsenyor Omella i monsenyor Vicente Jiménez, l’arquebisbe de Saragossa

Amb el títol «Gaudí i la Sagrada Família. Una experiència interior», la mostra dona una visió general de l’obra de Gaudí, la transcendència de les seves aportacions en el món de l’arquitectura i les seves fonts principals d’inspiració. Es complementa amb un recorregut complet per la Basílica, a la qual Gaudí va aconseguir atorgar una expressivitat i un simbolisme únics i una identitat particular. Avui dia, la Sagrada Família encara la recta final cap al 2026.

Tots aquests continguts s’expliquen amb una escenografia lleugera i amb predomini de les imatges per poder oferir al visitant una forma més vivencial, visual i atractiva d’acostar-se al temple i a la figura del genial arquitecte.

La mostra s’exhibirà a diferents museus i espais diocesans, i l’Alma mater Museum serà el primer espai que l’acull. L’exposició podrà visitar-se en aquest museu des del 7 d’octubre del 2017 fins al 7 de gener del 2018.