Vés al contingut
Catalunya Religió
ignasi-pujol-opus
Fotografia: Opus Dei.

Opus Dei El prelat de l'Opus Dei, Fernando Ocáriz, ha nomenat Ignasi Pujol vicari de l'Opus Dei per a Catalunya i Andorra. Pujol substituirà Ignasi Font, qui exercia aquest càrrec des del 2016 i que a partir d’ara es dedicarà a l’atenció pastoral de les labors de l’Opus Dei a Catalunya. Així Ignasi Pujol es converteix en el màxim responsable de la prelatura a Catalunya i Andorra.

Ignasi Pujol Artigas (Barcelona, 1976) és llicenciat en Història, graduat en Magisteri, màster MBA per l'IESE i doctor en Teologia moral per la Universitat Pontifícia de la Santa Creu (Roma). Fins a la seva ordenació, l’any 2014, ha treballat a l'àmbit de l'empresa familiar i l'educació, sobretot en tasques gerencials. Ja com a sacerdot, ha exercit el seu ministeri a Saragossa i a Barcelona, especialment a la pastoral juvenil i universitària. Des del 2020 és membre del consell del vicari de l’Opus Dei per a Catalunya.

Per a poder dur a terme de manera eficaç les seves obligacions de direcció, el prelat de l'Opus Dei compta amb un vicari al capdavant de cadascuna de les regions que es divideix l'Opus Dei pel món. Algunes regions, al seu torn, són dividides en delegacions.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.