Vés al contingut
2 Catalunya Religió dl. 5/11/2018

(URL) Ignasi Martí, professor del Departament de Ciències Socials, ha estat nomenat nou director de l'Institut d'Innovació Social (IIS) d'ESADE-URL. Ignasi Martí rellevarà en el càrrec a Ignasi Carreras, que ha dirigit l'Institut des de la seva fundació l'any 2006 i l'ha convertit en un centre de referència per a la transformació social de les organitzacions.

Ignasi Carreras, professor del Departament de Direcció General i Estratègia d'ESADE-URL, seguirà formant part de l'equip de l'IIS com a director dels programes de formació directiva d'ESADE-URL per a les ONG i altres organitzacions no lucratives, i director del Prorgama ESADE-PwC de generació de coneixement sobre lideratge social.

La missió de l'IIS d'ESADE-URL és desenvolupar les capacitats de les persones i les organitzacions dels sectors empresarial i no lucratiu per enfortir la seva contribució a un món més just i sostenible. La voluntat de l'Institut és unir una investigació acadèmica de qualitat amb una transferència de coneixemets propícia que asseguri un bon impacte per a la transformació social. En el seu nou càrrec, Ignasi Martí afronta, juntament amb Sonia Navarro, directora associada de l'IIS, el repte de reforçar el potencial acadèmic i social de l'Institut, amb la finalitat d'incrementar el seu impacte en la societat.

En aquest sentit, Ignasi Martí ha destacat que “l'Institut d'Innovació Social d'ESADE-URL compta amb un grup de professors i col·laboradors amb molta experiència i amb amplis coneixements en tots els àmbits relacionats amb la innovació social" i ha afegit que "és un gran honor seguir construint coneixement en els propers anys, a partir dels grans èxits d'Ignasi Carreras i el seu equip”. Finalment, Martí ha explicat que "el meu objectiu és fomentar encara més la recerca i el potencial de transformació i obtenir més recursos per tal que ESADE-URL sigui reconeguda internacionalment com un actor de referència en aquest camp, i ampliar així el nostre impacte positiu en la societat”.

Perfil i trajectòria d'Ignasi Martí

Ignasi Martí és llicenciat en Filosofia i en Economia per la Universitat de Barcelona. Va obtenir el seu doctorat a l'IESE Business School i la seva habilitació a la direcció d'investigacions (HDR) a la Université Paris-Dauphine. Abans d'incorporar-se a ESADE-URL com a professor del Departament de Ciències Socials, va ser professor visitant des de 2016 i professor i director del Departament d'Estratègia i Organització de l'EMLYON Business School (França), on també va dirigir el centre de recerca OCE. A més, ha estat investigador visitant de la Saïd Business School de la Universitat d'Oxford. Martí investiga sobre noves formes d'exclusió i és expert en innovació i canvi social i institucional.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.