Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Hospital de Campanya de Santa Anna) L’Hospital de Campanya de Santa Anna fa una crida al voluntariat compromès, una tasa “no gens fàcil, però sí molt necessària i engrescadora: amb capacitat per acollir a persones que per diferents circumstàncies estan al carrer, sense sostre i sovint es tracta de joves que se senten ferit per la societat i necessiten estimació, paciència i comprensió”.

Una proposta de voluntariat

La proposta de l’Hospital de Campanya és un compromís voluntari en tres hores setmanals fixes. Poden ser al matí (entre les 8 i les 14 h), on cal organitzar el repartiment d’esmorzars, tallers i neteja; o bé a la tarda (entre les 14 i les 20 h), moment en el que cal atendre i acollir, fent tallers, i neteja. Aquest compromís és per a tots els dies de la setmana, incloent diumenges i festius

Pels organitzadors, és important “entendre bé el sentit del que és un Hospital de campanya, que no és una obra social, sinó una església oberta a tot el que ho necessita, a manera de “primers auxilis”, per poder derivar a diferents institucions i llocs socials, tasca que fan la treballadora social i l’educador social”.

Com inscriure's?

A l’església de Santa Anna, de dilluns a divendres, l’educador atendrà al voluntari que vulgui participar per explicar bé el carisma, el compromís i la tasca a la que es compromet i acompanyar-lo en les seves primeres experiències.