Pestanyes primàries

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) Una dotzena de voluntaris van participar en la rehabilitació d'un pis, propietat de Càritas, que la CODIAR (Comissió Diocesana d’Acollida a Refugiats) posarà a disposició de Creu Roja per acollir a persones refugiades. Aquesta iniciativa es durà a terme, gràcies al conveni de col·laboració entre CODIAR i Creu Roja. 

El pis s'ha reformat gràcies a la col·laboració dels voluntaris, que van ajudar, entre altres tasques, en feines de pintura, lampisteria i canvi de la instal·lació elèctrica. Sis persones van donar també mobles per l'habitatge. Per la seva banda, la CODIAR va invertir 6.000 euros en la rehabilitació de l'habitatge, bàsicament en la reforma de la cuina, el bany, i part de la fusteria metàl·lica.

Posteriorment es va procedir a la benedicció del pis. A l'acte, el director de Càritas Diocesana de Lleida, Ramon Baró, va agrair la feina dels voluntaris. També hi van assistir el delegat de pastoral Caritativa del Bisbat de Lleida, Carles Sanmartín, que va beneir el pis, en representació del Bisbe Salvador que va excusar la seva presència.