Vés al contingut
Catalunya Religió

(IQS) El Grau en Turisme impartit per IQS School of Management (URL) se situa de nou en la segona posició a Espanya en l'àmbit 'Hospitality and Leisure Management' (direcció turística i hotelera) del QS World University Ranking by Subjects 2022. És el tercer any consecutiu que el Grau en Gestió Turística i Hotelera es posiciona com el segon millor programa en la seva disciplina a tot l'Estat Espanyol.

El QS World University Ranking by Subject és una de les classificacions d'universitats més prestigioses internacionalment, que mesura l'excel·lència de més de 1.543 institucions educatives. Entre els criteris que utilitza el rànquing destaquen la reputació acadèmica i la inserció laboral. Aquests criteris són contrastats per 75.000 respostes d'una enquesta de reputació que reflecteix la preparació dels graduats i el percentatge i la qualitat de la seva inserció laboral.

El Grau en Gestió Turística i Hotelera combina el desenvolupament de les competències per a la direcció i gestió d'empreses amb el desenvolupament d'habilitats relacionades amb l'hospitalitat i les activitats turístiques. El rigor acadèmic, la dimensió internacional i el desenvolupament professional són els tres grans eixos del programa. Així mateix, IQS compta amb el departament de Carreres Professionals que gestiona pràctiques per a tots els estudiants durant els seus estudis i la seva inserció en el sector una vegada graduats.

L'oferta formativa del centre universitari en Hospitality compta a més amb el Màster en Direcció Hotelera i el Màster en Organització d'Esdeveniments i Turisme de Negocis, posicionat entre els 5 millors programes de turisme especialitzat, segons el rànquing de El Mundo 2021. Impartits des d’IQS Executive Education, són programes que ofereixen formació especialitzada de primer nivell per a professionals que vulguin impulsar la seva carrera en el sector.

La Universitat Ramon Llull ha millorat posicions respecte a l'any passat en l'àmbit de Ciències Socials i Gestió (Social Sciences & Management) i s'ha situat en la 3a posició a nivell espanyol i en la 82a posició del món de 526 institucions ranquejades.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.