Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Estris) El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans prepara una gran trobada que vol reunir tots els infants, joves i educadors/es de la federació els dies 14 i 15 d’abril del 2018 a Vilafranca del Penedès.

L’objectiu de la macrotrobada és oferir als infants i joves del Moviment un espai únic de reunió, formació i intercanvi amb activitats lúdiques i festives que els permeti reconèixer i compartir experiències basades en l’educació en el lleure i celebrar l’essència dels esplais del MCECC com mai abans s’ha fet. Per aquest motiu, es preveu la participació d’unes 5.000 persones, vingudes de diferents indrets de Catalunya i Mallorca.

L’esdeveniment també farà homenatge al 60è aniversari de la Fundació Pere Tarrés, que té els seus orígens en la realització d’unes colònies d’estiu per part d’algunes entitats que avui formen part del MCECC. D’altra banda, també farà 5 anys de la primera assemblea de la federació amb la dimensió de territorialitat catalana.

Ja fa mesos que s’està treballant en l’organització de l’esdeveniment a partir de diverses comissions formades per membres de l’equip directiu, de l’equip tècnic, monitors/es, i exmonitors/es del MCECC. Aquests grups, oberts a noves incorporacions, s’encarreguen de diversos temes: logística, comunicació i finançament, activitats, materials previs i centre d’interès.