Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida -CR) La delegació de pastoral de joves del bisbat de Lleida ha presentat el nou calendari d'activitats del curs 2020-21, que compta amb espais especials de trobada i, si la pandèmia ho permet, la participació al pelegrinatge europeu a Santiago de Compostel·la.

Els representants de la delegació consideren que la pandèmia afectarà la gent jove com la resta de la societat: "La vida d'un jove ja pot ser molt moguda, molt accelerada, si hi afegim tot el que ha provocat la Covid-19, la paraula per definir la situació serà incertesa", explica Miquel Gràcia, membre de la delegació juvenil.

Per aquest motiu "aquest any hem plantejat activitats, que esperem que tirin endavant malgrat la pandèmia" explica en Jesús, membre de la delegació, "les propostes que hem pensat des de la delegació són per trobar-nos i poder compartir com estem", afegeix.

La delegació de pastoral de joves repeteix la iniciativa "Impliquem-nos", una proposta de voluntariat d'acció social. Ho farà de manera diferent, ja que “habitualment marxàvem fora de Lleida per fer un voluntariat però amb la situació actual no podem desplaçar-nos i farem una mirada a la realitat més propera” han assenyalat els joves

Si la pandèmia ho permet, el curs acabarà amb el Pelegrinatge Europeu a Santiago de Compostela. "La intenció és, del 5 al 8 d'agost, fer aquests dies de reflexió a Santiago de Compostela", explica Manel Mercadé, delegat de la Pastoral de Joves. "En coordinació amb el SIJ (Secretariat Interdiocesà de Joves) faríem una peregrinació de cinc dies pel camí portuguès. No sabem si es podrà dur a terme però esperem que sí, dins de la celebració del Xacobeo 2021", assegura Mercadé.