Vés al contingut
2 Catalunya Religió dl. 22/09/2014

(Josep Casellas / Girona) El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va ordenar capellà mossèn Pere Narbón i diaca –en el seu camí cap al ministeri sacerdotal– Manel Masvidal. La celebració va tenir lloc a la catedral de Girona aquest diumenge, dia en què es commemorava el 976è aniversari de la dedicació de la catedral.

El bisbe va fer referència a aquesta efemèride i va afirmar que les dues persones que es disposaven a ser ordenades són “pedres vives” de l’Església. Durant l’homilia, comentant el text evangèlic que s’havia proclamat, un fragment del diàleg de Jesús amb la samaritana, va dir que Jesús planteja correctament la qüestió d’adorar Déu: no es tracta d’esbrinar “on” cal adorar-lo –tot i que els llocs de culte són importants–, sinó de saber “com” cal fer aquesta adoració: en esperit i en veritat.

Manel Masvidal (Canet de Mar, 1958), exercirà el ministeri diaconal a aquests indrets de l’Alt Empordà: Borrassà, Cabanelles, Ermedàs, Espinavessa, Lladó, l’Estela, Navata, Ordis, Pontós, Queixàs, Romanyà d’Empordà, Sant Martí Sesserres, Taravaus, Vilademires i Vilamalla. Pere Narbón (Barcelona, 1987) exercirà el ministeri sacerdotal com a vicari de les parròquies de Palafrugell i la Bisbal d’Empordà i d’altres parròquies dels entorns.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.