Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) L’Escolania ha estat convidada de nou a Moscou, Rússia. Participarà en un festival internacional de música de Nadal, un certamen en el qual ja va actuar l’any 2013 i que enguany, en complir el desè aniversari, han volgut tornar a convidar el cor que més els ha agradat durant aquests deu anys, que ha estat l’Escolania de Montserrat. I de Moscou es desplaçarà fins a Oslo, a Noruega, on els escolans faran un intercanvi amb el cor de nois de la catedral de la capital escandinava, que el juny de 2018 va visitar Montserrat i van tenir ocasió de dinar junts i de cantar plegats a la Basílica de Santa Maria.

El concert a Moscou tindrà lloc a l’Auditori Dom Musike (Performing Arts Center), Casa Internacional de la Música, dijous 23 de gener, a les 19h; mentre que a Oslo actuaran a l’Església de la Trinitat (Trefoldighetskirken) dissabte 25 de gener, a la tarda. Aquest serà el primer cop que l’Escolania viatja a Noruega.

En els darrers 50 anys, l’Escolania ha ofert concerts en 22 països. El que més visitat ha estat França (12 vegades), seguit d’Alemanya i d’Itàlia (8 cops cadascun), Bèlgica (5), Rússia (3), Àustria (2), Estats Units (2, i també un cop Puerto Rico), Holanda (2), Hongria (2), Japó (2), Luxemburg (2), Polònia (2), Portugal (2), Anglaterra (1), Canadà (1), Irlanda (1), Israel (1), Mònaco (1) i Xina (1).