Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Maurí) El proper dijous 11 de juny en motiu del Corpus, la Fundació Maurí se suma a la celebració d’aquesta festa tan arrelada a La Garriga confeccionant un altar a l’interior de la seva seu. Cada Festa de Corpus, la Fundació Maurí realitza una jornada de portes obertes que atreu centenars de visitants juntament amb alguna exposició temàtica per tal de reforçar la festa garriguenca per excel·lència. A més a més, l’any passat i en motiu de la celebració dels 50 anys de la creació de la Fundació l’any 1969, l’entitat amb seu al carrer de Cardedeu de la Garriga va realitzar un altar floral a peu de carrer, que enguany es transformarà en un d‘interior.

L’altar d’enguany porta per títol ‘Al·legoria de Corpus perquè vol ser una explicació de l’origen de la festa a través de l’eucaristia i a diferència de l’any passat, ha estat confeccionat únicament amb diversos objectes procedents de la col·lecció de la Fundació, adquirits per Josep Maurí abans de morir el 1967.

L’altar podrà visitar-se del dijous 11 de juny fins al diumenge 14 de juny, de les 10 del matí a les 9 del vespre i serà visible des del carrer estant, atès ha estat confeccionat en una de les sales que dóna al mateix carrer per tal de complir amb les mesures de contenció de la Covid-19.