Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(CR) El dia 24 de gener va començar oficialment la 34a Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) a Panamà amb la cerimònia de benvinguda al Papa Francesc. Sota el lema "Sóc l'esclava del Senyor, que es compleixin en mi les teves paraules", la Jornada Mundial de la Joventut a Panamà preveu apropar els joves a la fe. L'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, és el bisbe català que participa a la trobada. A la seva arribada a la República de Panamà, els cinc bisbes que hi assistexen com a representants de la Conferència Episcopal Espanyola, entre ells el president Ricardo Blázquez, van ser rebuts pel president de Panamà, Juan Carlos Varela.

El dia 23 l'arquebisbe Vives va predicar als joves una de les diverses catequesis preparatòries a la JMJ amb la presència d’uns 500 joves a la Parròquia de Sant Judes Tadeu sota el títol “Aquí estic Senyor!”. A la tarda del dia 23, va poder saludar a l’ambaixada del Regne d’Espanya a Panamà, l'ambaixador d’Espanya a Panamà.

El dia 24 també va predicar una altra catequesis preparatòria a la Basílica de Don Bosco de Panamà amb el títol “Sóc l’esclava del Senyor”.

El dissabte 26 de gener s'ha celebrat una trobada de joves espanyols a la Parròquia de Sant Francesc d'Assís de la Caleta.