Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Parròquies del Penedès) Després de dos anys sense poder-se dur a terme, unes 300 persones han participat en la trobada pasqual de la vicaria episcopal del Penedès, Anoia i Garraf. Com ja és tradició, s'ha celebrat al Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos. 

La celebració d'aquest diumenge ha començat amb un espai de coneixença de l'emblemàtica casa natal de sant Raimon de Penyafort que, posteriorment, es va convertir en un convent de dominics. L'activitat ha girat entorn tres conferències sobre l'edifici, la història del castell i la biografia de Penyafort. 

Els participants dels arxiprestats del Garraf, Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia i Piera-Capellades s'han reunit a l'església per posar en comú les respostes a les preguntes del sínode que ha convocat el papa Francesc. Unes preguntes treballades a les parròquies i comunitats. Els resums, que han estat llegits pels representants dels quatre arxiprestats, ara seran recollits per elaborar el resum diocesà. 

La trobada ha acabat amb una eucaristia presidida pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, i concelebrada pels preveres i diaques de la vicaria episcopal. Després hi ha hagut un espai de refrigeri per a tothom.