Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Càritas Girona) Paracaigudistes del centre Skydive d’Empuriabrava (Alt Empordà) han protagonitzat un salt molt especial: un salt solidari amb els més desvalguts i reivindicatiu de la feina que fa Càritas Diocesana de Girona a favor de la justícia social. Tres paracaigudistes han desplegat al cel una gran pancarta on s’hi podia llegir el lema #AmbTuMillor que l’entitat ha utilitzat en les campanyes de promoció i difusió dels actes dels cinquantè aniversari d'aquesta entitat.

L’acció, explica el director de Càritas Diocesana de Girona, Ramon Barnera, s’ha dut a terme per fer visible, “aquesta vegada des de les altures”, apunta, “la tasca que fa Càritas per recuperar la persona en tota la seva dignitat”, a través dels diversos programes i serveis, com ara el Servei d’Intervenció Educativa, que se centra en ajudar a nens i nenes en el seu procés educatiu, o el programa de Gent Gran, que atén persones grans que es troben soles.

Càritas busca el suport de nous voluntaris per als programa de Gent Gran i per al Servei d’Intervenció Educativa. Es tracta, doncs, d’una crida “des de l’aire” al voluntariat, que, en definitiva, és un dels grans pilars sobre el qual se sustenta l’acció de Càritas