Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat de Tortosa) Després de resar l’Àngelus d'aquest diumenge, ha tingut lloc a la sala gòtica el lliurament al bisbe electe Javier Vilanova del bàcul episcopal amb que la Diòcesi de Tortosa, preveres i laics, obsequia el qui fins ara ha estat membre del presbiteri tortosí.

El nus del bàcul té la forma del peu del calze gòtic de la Parròquia de Traiguera  amb el seu lema episcopal “In aeternum misericòrdia eius”. L’escut porta la corona de la Mare de Déu de la Misericòrdia, patrona de La Fatarella; així com també la Creu de La Mercè i els estigmes del Padre Pio. També hi destaca l’emblema eucarístic amb el cep de raïm

Al peu del bàcul hi ha el seu nom: Javier Vilanova Pellisa i la inscripció Obsequi del Bisbat de Tortosa”.

El bisbe electe ha agraït l’obsequi de la diòcesi fent referència a les arrels familiars, parroquials i diocesanes, on ha crescut la seva identitat cristiana i la seva vocació sacerdotal, explicitant sobretot el testimoniatge sacerdotal de Ramón Gonell i del bisbe Ricardo, així com també l’acompanyament pastoral dels bisbes Lluís Martínez, Javier Salinas i Enrique Benavent, i el recolzament sacerdotal fratern de tot el presbiteri tortosí.