Vés al contingut
2 Catalunya Religió dv. 11/09/2015
Galeria de fotos Media

(SMI) Els dies 8, 9 i 10 de setembre ha tingut lloc al Seminari de Vic l’habitual trobada d’inici de curs dels seminaristes que aquest any conviuran al Seminari Major Interdiocesà (SIM), acompanyats del rector i vicerector, Norbert Miracle i Jaume Casamitjana. El Seminari Interdiocesà acull els seminaristes de set diòcesis de la Tarraconense (Tarragona, Girona, Lleida, Solsona, Tortosa, Urgell i Vic)

Han estat uns dies de convivència i de coneixença dels qui aquest curs entren al Seminari amb els companys que ja en formen part. S'ha fet un un Recés predicat per mossèn Casamitjana, i diverses xerrades com ara "El rostre de la misericòrdia" per part de mossèn Pere Oliva, vicari episcopal de Vic, i "El projecte Episcopus", a càrrec de mossèn David Compte, vicari general del mateix bisbat.

L’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, bisbe encarregat del SMI, també s’hi ha fet present i els ha exhortat a iniciar el curs amb disponibilitat i esperit obert a la crida de Déu. Els ha remarcat alguns dels esdeveniments que marcaran el nou curs com ara el sínode per a la família i especialment l'Any Jubilar de la Misericòrdia.

Els seminaristes també han visitat el sepulcre de Sant Antoni Maria Claret, la catedral de Vic i el monestir de Santa Maria de l'Estany.

Temàtica
Territori