Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Seminari Conciliar de Barcelona) El Seminari Conciliar de Barcelona acull aquests dies la Trobada de Seminaristes Menors d’Espanya. Joves d’ESO i Batxillerat han visitat, durant uns dies de convivència i de compartició de la seva fe i vocació, alguns dels punts turístics i religiosos més importants de la ciutat com la Sagrada Família, el Camp Nou, el Tibidabo, Montjuïc, la Catedral de Barcelona o la Basílica de Santa Maria del Mar.

“Aquests cinc dies, amb el dia de la Mare de Déu del Carme, seminaristes d’una vintena de seminaris menors de tot Espanya que es troben fent 4rt de la ESO o Batxillerat, es trobaran aquí per compartir amb seminaristes d’altres llocs la seva vocació. I sempre en un ambient festiu, turístic que permeti conèixer la ciutat de Barcelona i sobretot les marques i empremtes que hi ha deixat la fe”, apunta el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Josep Maria Turull.   

Es tracta d’una Trobada amb gent provinent d’arreu de d’Espanya, nois amb vides i procedències diverses, però que comparteixen un mateix camí vocacional. Aquesta trobada pretén ser un encontre per a tots ells. “La idea principal d’aquesta trobada és viure i compartir situacions que es troben durant aquest camí de preparació, encara incipient, cap al ministeri ordenat”. El cardenal Lluís Martínez Sistach també els va visitar: “Us desitgem, tant el Seminari Diocesà de Barcelona, amb els seus formadors, com un servidor, pastor d’aquesta diòcesi, que estigueu durant aquests dies molt ben acollits”.

També van visitar Montserrat, on va ser rebuts per l'abat Josep Maria Soler, i altres lloc emblemàtics com la Cova de Manresa. L’arquebisbe Joan-Enric Vives, president de la Comissió de Seminaris i Universitats de la Conferència Episcopal Espanyola, també s’hi va fer present el dimecres compartint una vetlla de pregària amb els joves seminaristes i l’Exposició al Santíssim Sagrament i farà la clausura de l’encontre el dia 16 a Santa Maria del Mar de Barcelona.