Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(La Salle) El projecte d'Aprenentatge i Servei (APS) dels alumnes de 4t d’ESO de La Salle Comtal ja comença a agafar forma: es dedicaran a la creació i gestió d’un Hort Urbà a l’escola.

La situació sanitària ha limitat la possibilitat de realitzar projectes d’alt contacte social, però aquesta proposta ha aconseguit mantenir els objectius sostenibles, socials i de desenvolupament per als joves i l’entorn.

La idea sorgeix amb l’objectiu de formar infants i els joves perquè comprenguin la importància dels horts urbans, així com el consum de productes de proximitat, l’alimentació sostenible o el malbaratament alimentari que s’ha de reduir, entre altres.

La situació mediambiental es troba en un punt sensible, i sorgeix la necessitat de crear una consciència de canvi i d’iniciar i mantenir mesures que busquin una millora. D’aquesta manera, l’APS pretén aconseguir també acostar aquesta consciència mediambiental als alumnes, creant un lligam entre societat i natura, que els farà implícitament créixer com a persones i a cuidar l’entorn i a ells mateixos.