Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(David Guindulain –Jesuïtes) Aquest dijous jesuïtes i laics de les Plataformes Apostòliques Locals (PAL) del Baix Llobregat, Barcelona i Besòs van celebrar una eucaristia de cloenda del curs. La parròquia de la Mare de Déu de Bellvitge, a l'Hospitalet del Llobregat, va acollir la trobada. Van ser unes dues-centes cinquanta persones representant la majoria de les obres que la Companyia de Jesús promou al territori. Simultàniament, a la PAL de Lleida, a la mateixa hora s'unia en l'acció de gràcies. Una pregària intercanviada en vídeo va servir per fer comunió entre els convocats.

Aquesta trobada clou el curs que va iniciar-se amb una celebració similar coincidint amb Sant Pere Claver, el 9 de setembre, a l'Església del Sagrat Cor (Barcelona). En el sí de la celebració, hi va haver un moment en grups reduïts per compartir els motius d'agraïment i els reptes que tenia cadascú i cada institució per davant.

En definitiva, doncs, una ocasió per sentir com es va configurant el cos apostòlic dels que treballen plegats en la missió del Crist.