Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat de Solsona -Antoni Bonet Trilla) El bisbat de Solsona ha celebrat el seu ja tradicional pelegrinatge sacerdotal aquest mes de maig. El grup de capellans es va instal·lar al Seminari de Vic i, des d’allí, van anar fent sortides visitant alguns dels santuaris marians del bisbat de Vic. Els santuaris visitats van ser el de la Mare de Déu de la Salut, el del Far i el de Montgrony per acabar el darrer dia fent una visita al Santuari de Núria del bisbat d’Urgell.

També van aprofitar per visitar el poble de Rupit, la comunitat de les germanes Dominiques de Gombrén, l’església de Santa Maria de Ripoll i, a Olot, l’església parroquial de St. Esteve, la cooperativa de la Fageda i el Museu dels Sants tot donant un tomb per la Fageda d’en Jordà.

Cal dir que van estar molt ben acollits pels capellans del bisbat de Vic i pel bisbe Romà Casanova que els va acompanyar en la visita al santuari de Montgrony juntament amb el seu secretari i el rector d’aquelles contrades.Cada dia van celebrar l’eucaristia en un lloc diferent i l’ambient viscut entre el grup de capellans fou de germanor i de satisfacció en conèixer indrets en els quals alguns mai havien estat. El temps els va acompanyar. Alguns dies s’hi van incorporar altres capellans del bisbat.