Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(GOAC) La comissió diocesana de la Germanor Obrera d'Acció Catòlica (GOAC) de Barcelona-Sant Feliu ha mantingut una trobada amb l'arquebisbe de Barcelona i cardenal Joan Josep Omella. La trobada ha estat amb motiu del 75è aniversari de la fundació de la Germandat Obrera d'Acció Catòlica (HOAC) que és responsable de la comissió diocesana de la GOAC. 

Els membres de la GOAC han presentat a Omella els diversos actes que s’estan duent a terme per al 75è aniversari. A més, han exposat la planificació aprovada per l’Assemblea Diocesana d’aquest moviment especialitzat. La planificació correspon als propers dos cursos que conclouran amb una altra celebració: la XIV Assemblea General de tota l’HOAC.

Per la seva banda, Joan Josep Omella ha felicitat aquest moviment de la Pastoral Obrera pels seus 75 anys i ha remarcat la importància de la tasca que realitza en el món obrer i en l'Església en uns moments en què, tal com diu el papa Francesc, "estem davant d'un canvi d'època on s'està modificant l'antropologia de les persones". L'arquebisbe els ha convidat a participar del procés de sinodalitat, aquell que vol ser un camí de comunió en el qual les persones laiques de l'Església han de tenir un paper cabdal.

A més d'Omella, a la trobada hi ha estat present l'animadora de la fe Maria Fornos, l'animador del compromís Miguel Romera i el president diocesà Grego Belmonte