Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Obra Social 'la Caixa") Aquest dilluns a la tarda es va inaugurar al Convent de Santa Clara de Manresa una pista poliesportiva que la Comunitat de Monges ha cedit per ser utilitzada pels nens de la ciutat que participen d’activitats a l’Espai Caixa Francesc d’Assís.Aquesta pista vol ser un espai  que faciliti la integració social  i ajudi als nens que es troben en risc d’exclusió social a créixer gaudint d’activitats lúdiques i esportives beneficiant-se de la igualtat d’oportunitats.

La pista s’ha construït amb la incondicional col·laboració de Mesoestetic, d’Obra Social la Caixa i del mateix programa Invulnerables.

A l’acte hi han assistit Joan Carles Font, director general de Mesoestetic, Marc Simón, sotsdirector general de la Fundació Bancària La Caixa i Valentí Junyent, alcalde de Manresa. Van inaugurar la pista tallant la cinta amb la Sara, una de les nenes del programa Invulnerables. A continuació, Sor Lucía Caram, impulsora del programa Invulnerables, va obrir els parlaments. Marc Simón, va motivar als nens i nenes del programa a continuar creixent amb força, comptant sempre amb el suport d’Obra Social la Caixa. Així mateix, Joan Carles Font els va animar a créixer de la mà de la solidaritat i del compromís com a clau d’èxit. Valentí Junyent va expressar el seu agraïment i l’incondicional suport en nom de la ciutat de Manresa.

L’acte es va tancar amb les paraules de dos dels nens del programa Invulnerables, uns xuts d’honor per part dels assistents per estrenar la pista, i una coreografia per part dels nens que participen del campus d’estiu a l’Espai Caixa Francesc d’Assís.