Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Abadia de Montserrat) El director de les Publicacions de l'Abadia de Montserrat, el monjo Josep Massot, ha rebut el llibre El monjo, l'historiador i l'editor. Homenatge a Josep Massot i Muntaner. L'acte privat ha tingut lloc aquest dissabte 13 de novembre i s'ha organitzat sense que Massot en tingués cap informació. 

Es tracta d’una miscel·lània d’homenatge, coordinada per Jordi Manent, on una seixantena de participants glossen els diversos aspectes i la importància de la tasca de Massot com a monjo de Montserrat i també la seva petjada en la cultura catalana contemporània, com a editor, historiador, assessor cultural, etc.

Enguany Massot ha celebrat una triple efemèride: els cinquanta anys d’ordenació presbiteral, els cinquanta anys al capdavant de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat i els vuitanta anys de naixement i bateig.

El volum El monjo, l’historiador i l’editor. Homenatge a Josep Massot i Muntaner forma part de la col·lecció 'Biblioteca Abat Oliba' i aviat es posarà a la venda.