Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 7/04/2022
Galeria de fotos Media

(Abadia de Montserrat) L'abat de Montserrat, Manel Gasch, i el president d'Agbar, Àngel Simon, han signat un conveni de col·laboració que impulsarà l'acció climàtica, la transició ecològica i la contribució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) del santuari. Així, Agbar desenvoluparà un pla d'eficiència i sostenibilitat encaminat a la descarbonització integral i l’augment de la resiliència hídrica del recinte del Santuari de Santa Maria i l’assoliment de la seva neutralitat climàtica.

Gasch ha agraït la col·laboració amb Agbar, que fa anys que es manté. “És un goig i un honor comptar-vos entre els amics, entre els col·laboradors i entre les persones que ens ajudeu a celebrar el mil·lenari", ha dit. Un acte que, per a Gasch, no ha de ser "només una festa", sinó "una mirada posada endavant, cap a la sostenibilitat". El projecte amb Agbar busca "l'aprofitament natural dels recursos", ha afegit.

Agbar és soci estratègic de l'Abadia de Montserrat en matèria mediambiental i el nou pla s'emmarca en la celebració del mil·lenari de la fundació del monestir que tindrà lloc l'any 2025.