Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) Des d'aquest dissabte 11 fins el proper 18 d’abril els missioners combonians Antoni Calvera i José Rubio Aguerri visiten escoles, instituts i parròquies de l’Arxiprestat Baix Camp per transmetre, amb el seu testimoni, l’experiència assolida durant tots aquests anys, donant a conèixer als alumnes la vida compromesa de l’Església en els països de missió.

Porten anys viatjant pel món amb la finalitat d’ajudar els que més ho necessiten. La seva tasca ha estat la pastoral educativa i evangelitzadora, unida a la realització de transformacions socials enmig d’una gran pobresa. Tant a Etiòpia com a RD del Congo han viscut l’experiència de la primera evangelització amb processos cap a la construcció de noves esglésies.

Després de recórrer països com Etiòpia, Tadu, Kinshasa, Isiro I Dungu, aquests dies hauran de fer una parada en el camí visitant les escoles i Instituts de L’Albiol, L’Aleixar, Alforja, Almoster, Arbolí, l’Argentera, Les Borges del Camp, Botarell, Cambrils, Duesaigües, Les Irles, Maspujols, Montbrió el Camp, Mont-roig del Camp, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, La Selva del Camp, Vilafortuny, Vilanova d’Escornalbou, Vilaplana i Vinyols.