Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Germandat del Rocío) El camí cap Almonte de la Germandat del Rocío de Barcelona ha començat aquest diumenge per viure el Romiatge més important del món. El 'Simpecado' de la germandat ha recorregut la nau de l'Església de Sant Jaume per iniciar l'eucaristia oficiada pel consiliari Adilson i cantada pel cor de la germandat. A l'altar també s'ha comptat amb la presència de la Junta de Govern de la Germandat fillola de la Comarca del Garraf, donant inici a un moment únic esperat per tots després de dos anys sense sortida per la pandèmia.

Roger León, presidenta de la Germandat, ha pronunciat unes paraules de total agraïment i ànim als germans a viure un romiatge com feia anys es necessitava, sempre posant el record als germans i simpatitzants que no han pogut assistir a la sortida.

A les 11 del matí el 'Sinelabe' creuava el llindar de la porta i s'entronitzava a la carreta posant rumb a la Catedral on els ha esperat el degà per resar l'Àngelus, fent parada abans a l'ajuntament de la ciutat. La Capitania General i la Basílica de la Mercè han servit d'últimes parades per a la comitiva que s'ha acomiadat de la patrona de Barcelona, demanant la seva protecció pel camí.