Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Fundació Mans a les mans) Barcelona ha entregat la medalla d'honor de la ciutat a la Fundació Mans a les mans aquest dimarts. Per a l'entitat, el reconeixement institucional rebut per part de l'Ajuntament suposa "un fet encoratjador per tot l'equip de la Fundació, que ha estat treballant sempre amb implicació i compromís". "Fins i tot en els moments més difícils, especialment arran de la pandèmia del coronavirus", expressen. 

A l’acte d’atorgament han assistit membres del Patronat i de l’equip de l’entitat. També han estat acompanyats per alguns dels joves del projecte, a més de representants de Càritas Diocesana de Barcelona i de la Fundació Pere Tarrés, entitats germanes de Mans a les mans

Durant el 2020, la Fundació va acompanyar 269 infants i joves, així com 199 famílies. Centrada a garantir el dret a la igualtat per a tothom, des de la seva creació en 2004, l’entitat ha dut a terme diferents projectes de suport acadèmic i formatiu, sense deixar de banda l’acompanyament emocional de joves i infants. Gràcies a la feina realitzada durant aquests anys, la Fundació és actualment un espai de creixement, protecció, arrelament, trobada i referència per infants, joves i famílies dels barris de La Marina de Barcelona.

La medalla d'honor és un reconeixement que l'Ajuntament atorga anualment a persones i entitats que destaquen en la defensa dels valors social i cívics que representen la ciutat.