Vés al contingut
Catalunya Religió dt. 28/06/2016
Galeria de fotos Media

(Obra Social "la Caixa") Dilluns va tenir lloc a Manresa Somriures&Cliks, una gran sessió fotogràfica dedicada a famílies beneficiàries del programa #Invulnerables, impulsat per la Fundació Rosa Oriol, l’Obra Social “la Caixa”, Fundació Futbol Club Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

L’esdeveniment, originat per dues persones molt actives socialment a Manresa, el fotògraf Joan Locuhiche i Elena Vers, s’ha realitzat al Casal de les Escodines, espai cedit per l’Ajuntament de Manresa, on hi han assistit 185 famílies  en situació vulnerable. Per ordre acordat, cada persona o família ha estat atesa per un equip de professionals compost de cinc fotògrafs de diferents especialitats (nadons, fotomuntatge, fotografia clàssica, retrats); 16 maquilladores i perruquers que han tingut el suport d’alumnes de l’escola de perruqueria, i 17 voluntaris que han ajudat en les diverses tasques. Han estat una quarantena de persones que han posat al servei dels participants el seu temps, capacitats i il·lusió per oferir-los una experiència molt emotiva.

Després de la sessió, les famílies s’han pogut endur les fotos de record d’una jornada divertida i creativa que ha tingut l’objectiu de trencar amb la realitat habitual d’aquestes famílies, sovint molt dura. Per a alguns dels participants Somriures&Cliks ha estat un primer pas cap al seu propi empoderament. També s'hi ha pogut veure la dominica Lucia Caram