Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat d'Urgell/Sagrada Família de Sabadell) Durant el mes de gener, els centres educatius de la xarxa d’escoles de la Sagrada Família d’Urgell celebren la festa de la seva fundadora, la beata Anna Maria Janer.

El col·legi Sant Ermengol n'és un exemple. Aquest dimarts la comunitat educativa ha organitzat diverses activitats entre les quals ha destacat les celebracions de la paraula per a infantil i primària. També s'ha celebrat una eucaristia per als alumnes de l'ESO i que ha estat presidida per Pepe Chisvert. El programa festiu ha comptat també amb jocs de taula, activitats esportives i de cinema, entre altres propostes. També, amb motiu d'aquest mes dedicat a Anna Maria Janer, alumnes, personal docent i no docent han pintat un mural en un dels rebedors principals de l'escola. 

Al col·legi Sagrada Família de Sabadell també han celebrat la festivitat. Ho han fet amb sessions de pel·lícules a classe, manualitats, activitats de pastoral i moltes altres activitats organitzades per l'equip docent.  

Totes les activitats s'han hagut d'adaptar a la situació sanitària actual.