Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Escola Pia) L'Escola Pia de Catalunya ha celebrat aquest dissabte 27 de novembre la festivitat de Sant Josep de Calassanç, patró de tots els educadors i creador de la primera escola popular. 

Al voltant d'aquest dia, cada any, totes les institucions reuneixen l'alumnat, treballadores i voluntariat per celebrar la festa. Enguany, en caure en dissabte, la majoria d'escoles ho han celebrat divendres 26 de novembre. 

L'Escola Pia d'Igualada ha organitzat un acte obert a tota la ciutat a la plaça Castells i al pati de l'escola. Coincidint amb la festivitat, han inaugurat la façana de l'escola totalment rehabilitada. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde d'igualada, Marc Castells, i el superior provincial dels escolapis, Eduard Pini. També hi han participat els Moixiganguers d'Igualada que han alçat castells per primer cop a la plaça. 

La resta d'escoles també han celebrat la festivitat. En són un exemple l'Escola Pia Sant Antoni que ho ha fet amb un espectacle de titelles o la Pia Nostra senyora amb actuacions d'alumnes de batxillerat escènic.