Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Josep Gendrau —Franciscans) El diumenge dia 23 fra Lova i fra Flem, dos nous sacerdots franciscans de Madagascar que s’han format durant cinc anys a l'antiga província franciscana de Catalunya i ara a la nova província de la Immaculada, han concelebrat la seva primera missa solemne. Els ha acompanyat tota la Fraternitat de Sant Antoni.

Hi era present el seu Custodi de Madagascar, Frère Jean Charles, i un bon nombre de fidels de la Comunitat Cristiana de Sant Antoni de Barcelona. A l’hora de la missa i del dinar hi han participat vint-i-cinc frares: catorze de la Fraternitat de Sant Antoni; tres germans de la Fraternitat de la Mare de Déu de La Salut, fra Francesc Vilà, Guardia de la Fraternitat de Sant Antoni de Lleida, i cinc germans de la Fraternitat de Sant Francesc de Sabadell.

Ha actuat de mestre de cerimònies fra Ramon Domènech. Al final el Guardià, fra Francesc Linares, ha agraït tothom la seva participació i ha donat sobretot gràcies a Déu pel do dels dos germans sacerdots Fra Lova i fra Flem. A les cinc de la tarda el Custodi de Madagascar ha viatjat a Madrid per entrevistar-se amb el Ministre Provincial, fra Joan Carles. També ha marxat cap a Madrid, fra Lova agraint les atencions rebudes. A la festa hi ha participat la comunitat de malgaixos de Barcelona. També hi ha sigut un grup de set persones de Múrcia, entre elles, la cuinera dels frares de Santa Catalina.