Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

La consella de Governació Meritxell Borràs explica en un tuit que "he parlat al Sant Pare del nostre país". La consellera ha regalat al papa Francesc Nació i magisteri pontifici, un llibre d'Antoni Maria Oriol Tataret que recull la doctrina social de l'Església i el magisteri pontifici sobre el fet nacional i els drets dels pobles. La breu salutació s'ha fet al final l'audiència a la Plaça de Sant de cada dimecres quan el papa saluda alguns representants de les entitats que hi participen.

També hi han assistit a l'audiència general l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, el cardenal Lluís Martínez Sistach, i el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Sáiz, que han estat al costat de papa mentre se li entregaven els obsequis de la delegació catalana.  

La visita ha tingut lloc dins del pelegrinatge dels 30 anys del Concurs Bíblic de la Federació de Cristians de Catalunya. Una visita que coincideix amb l'exposició al Vaticà de la mostra 'Amb Déu tot és possible' i que tenia per objectiu explicar com funciona el Concurs pas a pas i donar-lo a conèixer arreu, per aconseguir que altres països copiïn el model i el convoquin. Francesc també ha rebut un llibre sobre els 30 anys del Concurs Bíblic.

Meritxell Borràs ha fet coincidir el pelegrinatge amb la vista a diversos catalans vinculats als organismes de la Santa Seu i a altres personalitats.