Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria de fotos Media

(Bisbat Sant Feliu) El bisbe de Sant Feliu Agustí Cortés ha celebrat 50 anys de capellà. El record d’aquesta data coincideix cada any amb la felicitació de Nadal que se celebra a la Casa de l’Església. La situació més complicada de la pandèmia a les vigílies d’aquest Nadal ha obligat a concentrar la celebració, el 23 de desembre, al voltant de l’eucaristia amb la Cúria diocesana, per donar gràcies a Déu per aquests 50 anys de fidelitat al Senyor del bisbe Agustí.

En la seva homilia, va compartit amb els presents el balanç més profund d’aquestes dècades. Prenent com a referència el títol de la novel·la de Susanna Tamaro Vés on et porti el cor, el bisbe ha expressat que, tot reconeixent les seves mancances, aquesta ha estat la seva actitud més profunda des de la seva ordenació: “on em porti el cor, però amb el desig que em porti cada vegada més al cor de Jesús, a tenir el seu cor”.

D’una manera senzilla i molt familiar, els treballadors de la cúria li han expressat el seu afecte amb un regal i un petit pastís pel 50è aniversari de prevere.