Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 23/03/2023
Galeria de fotos Media

Arquebisbat de Tarragona L'Ajuntament de Constantí ha signat un conveni aquest dijous amb l'empresa Repsol i l'arquebisbat de Tarragona per avançar en els treballs de reparació de l'església de Sant Feliu Màrtir del poble. L'acord estableix que l'empresa Repsol contribuirà amb un import de 10.000 euros per a finançar les obres de reconstrucció de la volta, el cost de les quals ascendeix, aproximadament, a un total de 50.000 euros.

Durant la signatura del conveni, l’alcalde de la localitat, Òscar Sánchez, ha destacat que "ja es veu la llum al final del túnel" i ha agraït la feina que s’està fent des de l’arquebisbat en un tema que ha qualificat de "complex". Així mateix, ha agraït la tasca d'Antoni Pérez, rector de la parròquia, que ha vetllat per "continuar desenvolupant l’activitat parroquial al municipi".

Per la seva part, Víctor Mosquera, vicari per a l’administració dels béns de l’Església i l’economia diocesana, ha volgut agrair l’ajuda i la intermediació de l’Ajuntament, així com el compromís de Repsol. A més, ha recordat que "l’arquebisbat i la parròquia tenim l’obligació moral de vetllar pel patrimoni de l’Església" i que "s’està treballant amb els tècnics perquè, quan ho creguin oportú i no hi hagi cap mena de perill, es pugui reobrir l’església".

Finalment, Javier Sancho, director del complex industrial de Repsol a Tarragona, s’ha mostrat satisfet de col·laborar amb aquest projecte. "Portem molts anys demostrant que som sensibles a les demandes del territori", ha afirmat.

Territori
Tags