Vés al contingut
2 Catalunya Religió dg. 9/10/2016
Galeria de fotos Media

(Vedruna) 160 mestres Vedruna han participat en el XVI Recés d’educadors/es de les escoles Vedruna de Catalunya. Es va fer el passat cap de setmana en el recinte de Món Sant Benet. Amb el títol "Comuniquem-nos amb tots els sentits" Juanjo Fernández , va conduir la reflexió sobre el lema d’aquest curs. Recordava que “sempre estem comunicant amb gestos, amb paraules, sense paraules. Les paraules i els gestos són poderosos quan mantenen la força del seu origen. Diguem les paraules i fem els gestos ben conscients del que diem i el que fem”.  

Amb una gran dosi d’humor i amb exemples amb els que els mestres se senten ben identificats, va parlar dels estils comunicatius: “una bona comunicació permet que cadascú faci millor la seva feina i que puguem aconseguir el nostre objectiu comú, educar.”  També va fer referència als “quatre genets de l’apocalipsi de la comunicació” que són els que hi posen obstacles...". Però que aquests no són insalvables si “ens comuniquem amb tots els sentits i amb el cor. Gràcies a la comunicació dominem el nostre futur i donem gràcies pel nostre present.”

La trobada va permetre gaudir de l’entorn natural del monestir i d’una visita guiada per conèixer i valorar el patrimoni espiritual i cultural d’aquest antic monestir de la Catalunya central.

Institucions
Tags