Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Vedruna Educació) El passat dijous 4 d’abril la Fundació Educativa Vedruna Catalunya Educació i l’entitat Obra Social “la Caixa” van signar un nou conveni de col·laboració entre les dues entitats.

Per la xarxa de centres, amb més de 20.000 alumnes repartits entre les 36 escoles d’arreu de Catalunya, és una altra manera d’obrir camins i establir lligams en bé comú de l’educació i la societat.

En un context social canviant i complex, teixir sinergies entre entitats i institucions que puguin compartir una mateixa mirada és un factor clau per aportar vàlua a les tasques que es duen a terme en l’àmbit educatiu. En aquest sentit, tant Obra Social “la Caixa” com la Fundació Vedruna Catalunya Educació fa temps que inclouen en els seus projectes aspectes que incideixen en els infants i joves per avançar cap a una societat més desenvolupada, més inclusiva i amb igualtat d’oportunitats.

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank i Montserrat Espinalt, presidenta de la fundació Vedruna Catalunya Educació, juntament amb altres representants de les dues entitats,van signar el conveni a Vic, seu de Vedruna Catalunya Educació.