Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Salut Alta) Amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre, els infants i joves de la Fundació Salut Alta han treballat la importància del dret a ser escoltats. I per a recollir totes les reflexions fetes, amb l'ajuda dels i les adolescents de l'entitat, han creat l'infoSA, l'informatiu oficial de la Fundació Salut Alta.

Donem veu a la infància?

Com diu l'informatiu "venim d'un temps de confinament on hem pres moltes decisions i, en molts casos, no hem tingut en compte l'opinió dels més petits". És per això que aquest any, l’entitat ha decidit apostar per ressaltar la importància d'aquest dret.

Com s'ha creat l'InfoSA?

Inspirats en l'infoK, l'informatiu infantil de Televisió de Catalunya que moltes tardes visualitzen al projecte d'adolescents, ha sorgit l'InfoSA. A través d'un presentador i dos reporters, es treballen preguntes com "Què és un dret?", "Per què és important el 20N?" i es fan entrevistes a infants, famílies, membres de l'equip o voluntariat. A més, l'atrezzo i l'ús de la càmera també ha estat en mans dels adolescents de l'entitat.

Els protagonistes fan una crida a compartir-lo

Per posar en pràctica aquest dret, els joves han manifestat que els “agradaria que aquest vídeo arribés a molta gent”. Una manera de reconèixer el treball dut a terme i demostrar que els nens i nenes tenen molt a dir i que, com a societat, oferim espais on ser escoltats.