Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) Del 29 de juliol al 23 d’agost la Fundació Pere Tarrés realitzarà 11 casals d’estiu adreçats a infants i joves en situació de vulnerabilitat social a les ciutats de Barcelona, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Ripollet, Sabadell, Tarragona i Mallorca. Aquests casals estan promoguts a través de la Fundació Pere Tarrés i els infants estan derivats pels serveis socials municipals.

En total, als casals hi participaran 450 infants en situació vulnerabilitat social becats per la Fundació Pere Tarrés a través de la seva campanya solidària Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies. Els casals es realitzaran, majoritàriament, de dilluns a divendres de 9 a 15h. Aquestes activitats d’estiu són la continuació de l’acció preventiva que els centres socioeducatius, els centres d’esplai i altres dispositius realitzen durant el curs escolar i pretén ser un enllaç amb les activitats que tornaran a iniciar el curs vinent.

Campanya solidària Ajuda’ls a créixer

Aquest estiu, la Fundació Pere Tarrés pretén becar uns 4.500 infants, un 11% més que l’any anterior, gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona, el Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales a través de la casella del 0,7% d’altres finalitats socials, així com els donatius de molts particulars i empreses que han fet donatius a la campanya Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies. Iniciatives com aquestes han demostrat que són una experiència educativa i d’integració social única i un espai ideal per suplir les mancances afectives, sanitàries, de desenvolupament i relacionals i contribuir al seu desenvolupament com a persones.

Des del mes de juny, s’han posat en marxa els casals i colònies d’estiu de la Fundació Pere Tarrés a Barcelona, la seva àrea metropolitana, Manresa, a la província de Tarragona i a Mallorca. En total, més de 33.700 infants i joves participaran en alguna de les prop de 650 activitats que la Fundació Pere Tarrés, l’entitat del lleure més gran de Catalunya, ha preparat juntament amb els seus centres d’esplai vinculats.