Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Fundació Pere Tarrés) Aquest mes de febrer la Fundació Tennis Barcelona i la Fundació Pere Tarrés col·laboraran conjuntament per fer arribar el programa ‘Tennis amb valors’, programa propi de la Fundació Tennis Barcelona, als infants en risc d’exclusió que la Fundació Pere Tarrés acompanya als seus centres socioeducatius de Poblenou i Poble-sec, a Barcelona.

El programa permetrà que aquests nens i nenes puguin gaudir d’una sessió setmanal de tennis solidari en un espai del seu propi barri. En concret, participaran en el programa 10 infants a Poblenou, i 30 a Poble-sec, d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys.

Els centres socioeducatius de Poblenou i Poble-sec son dos dels 35 centres que aplega la Fundació Pere Tarrés a Catalunya i a les Illes Balears per acompanyar cada tarda nens i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat. L’extensió a aquests dos barris suposarà la continuïtat del projecte, que la Fundació Tennis Barcelona va iniciar al barri de la Barceloneta el març de 2021 amb 12 infants, i que aquest mes de febrer arribarà a 87 infants i joves de la ciutat.

L’àmbit d’actuació actual del programa ’Tennis amb Valors’ s’estén també al barri de la Barceloneta, amb 24 infants i joves participants, i a Torre Baró, amb 23. En aquests dos barris, els participants són usuaris dels centres de Càritas, provinents de famílies amb importants situacions de vulnerabilitat social.

"El tennis que suma"

La Fundació Tennis Barcelona va néixer l’any 2019 per impulsar i fer créixer l’acció solidària existent a l’RCTB 1899. Amb la implicació i compromís dels socis i les sòcies, al llarg de la seva història s'han dut a terme accions per aconseguir recursos, aportant un gra de sorra per ajudar als col·lectius més vulnerables. Amb la posada en marxa de la Fundació, el Club va aconseguir fer un pas més, unint aquest esperit solidari i la passió dels socis i les sòcies pel tennis.

La Fundació té com a lema “El tennis que Suma”, un tennis inclusiu, compromès. Un tennis solidari, que serveix cada dia a més persones com a vehicle d'aprenentatge de la cultura de l'esforç, la disciplina i l'acompanyament. També com a mitjà per a tenir una vida sana i saludable i com a mitjà per a relacionar-nos amb els altres i amb l'entorn de manera respectuosa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.